Πάτρα – Έστησαν σκηνή σεξουαλικού περιεχομένου στη χριστουγεννιάτικη φάτνη της πόλης
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες άγνωστοι έβαλαν το «χεράκι» τους στο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και συγκεκριμένα αυτή τη φορά, στις φιγούρες που πλαισιώνουν τη φάτνη.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στήσει ο δήμος στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου, στην Πάτρα.
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες άγνωστοι έβαλαν το «χεράκι» τους στο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και συγκεκριμένα αυτή τη φορά, στις φιγούρες που πλαισιώνουν τη φάτνη.
Σύμφωνα με το pelop.gr, σήμερα το πρωί Τρίτη 21/12/2021, έγινε αντιληπτό πως από τον ένα εκ των τριών μάγων «έλειπε» το χέρι το οποίο κάποιοι ανεγκέφαλοι, τοποθέτησαν στα οπίσθια ζώου εντός της φάτνης.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



