Κοζάνη – Επανέφεραν στη ζωή μετά από 80 λεπτά 26χρονη
Υπέστη ανακοπή
Μετά από 80 λεπτά Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και τις υπερ-προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο Nοσοκομείο Κοζάνης, επανήλθε η καρδιακή λειτουργία 26χρονης , με καταγωγή από τον Κρόκο Κοζάνης, που είχε γεννήσει πρόσφατα κι έμενε μαζί με το σύζυγό της στην Κοζάνης, που υπέστη ανακοπή, νωρίτερα, το πρωί, γύρω στις 10:50 π.μ.
Ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη κι οι ευχές όλων μας είναι αυτή η πρώτη σημαντική νίκη να συνεχισθεί – και με άλλες (νίκες) – τις επόμενες ώρες και 24ωρα.
Σύμφωνα με το Kozan.gr, η 26χρονη, που είναι διασωληνωμένη, αν όλα πάνε καλά, θα διεκομίσθη σε κάποια ΜΕΘ νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία.
- ΗΠΑ: Με απειλές σε Ιράν και χώρες του ΝΑΤΟ ξεκίνησε την ημέρα του ο Τραμπ
- Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θέλει να φέρει τον κόσμο πίσω στις σκοτεινές αίθουσες
- Sold out το Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (pic)
- Η Αθήνα στην συζήτηση για την διαμόρφωση της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την καταπολέμηση της φτώχειας
- Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά
- ΠΑΣΟΚ: Ελλάδα-Βουλγαρία σημειώσατε Χ – Και επισήμως στο ναδίρ η αγοραστική δύναμη της χώρας με σφραγίδα Μητσοτάκη

