Ένα βήμα πριν τα προημιτελικά του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-0 σετ της Οστάνδης και πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup.
O Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Οστάνδης στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Challenge Cup, και να πάρει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Οι παίκτριες του Απόστολου Οικονόμου μπήκαν στο τάραφλεξ του «Αγίου Θωμά», αποφασισμένες να κυνηγήσουν ένα καθαρό σκορ πρόκρισης από τον πρώτο κιόλας αγώνα και τα κατάφεραν.
Με «όπλο» την άμυνα και την ισχυρή επίθεση το «τριφύλλι» έφτασε στην νίκη η οποία φέρνει τις «πράσινες» πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Κορυφαίες για τον Παναθηναϊκό οι Στεπανένκο με 15 πόντους, Χαντάβα με 12 και Κρος με 10.Η ρεβάνς έχει οριστεί για αύριο, Τετάρτη (15/12), και πάλι στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να κερδίσει έστω ένα σετ και να εξασφαλίσει την πρόκριση.
Τα σετ 3-0 (25-17, 25-10, 25-12).
Παναθηναϊκός (Απόστολος Οικονόμου): Χατζηευστρατιάδου 7, Κρος 10, Στεπανένκο 15, Γκρόθες 7, Παπαφωτίου 2, Χαντάβα 12, Ρόγκα, Κωνσταντέλλου, Παπαστεργίου, Τσιτσιγιάννη 2, Μεταξά 1.
Οστάνδη (Κόεν Ντε Βος): Λέιτς 5, Ζάνσβικ 8, Μπάσνταμ 4, Ντε Λέι 3, Μίσοτσιτς 2, Γκεσκίρ 4, Βάντεν, Νόμπελ, Γιάκεμιν, Νέιτ 1.
- Τουρκία: Υποθαλάσσιο και επίγειο καλώδιο δεδομένων σχεδιάζει κοινοπραξία από Ιράκ και ΗΑΕ
- Ο Τραμπ απειλεί εκ νέου το Ιράν ότι θα υποστεί «συνέπειες» εάν δεν κλείσει συμφωνία
- Κραν Μοντανά: Ο αρχηγός της πυροσβεστικής καταθέτει στην αστυνομία για την πολύνεκρη τραγωδία
- Χιλή: Ο ακροδεξιός πρόεδρος θέτει υπό αμφισβήτηση τη βοήθεια στην Κούβα που υποσχέθηκε η απερχόμενη κυβέρνηση
- Ρόουντ Αϊλαντ: Τουλάχιστον 3 νεκροί από πυρά εν μέσω αγώνα χόκεϊ επί πάγου
- Κολομβία: Επίσημη αναγνώριση για τον «παπά αντάρτη» Τόρες, 60 χρόνια μετά τον θάνατό του

