Άρης – Ανεβάζει ρυθμούς ο Σούντγκρεν
Ο Σουηδός αμυντικός πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΟΦΗ.
Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής προπόνησης για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός αμυντικός ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος εκγύμνασης, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Ακόμα, ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ο.Φ.Η. στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (16/12, 17:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (πρεμιέρα β’ γύρου).
Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να συμμετέχει στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.
Στο παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης επιστρέφει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε την ποινή του.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο».
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης δεν εξασφαλίζει ούτε τη διαφάνεια ούτε τον υγιή ανταγωνισμό
- Βίκυ Παγιατάκη: «Ήθελα να φάω ταραμοσαλάτα μετά από χρόνια, αλλά κατέληξα στο νοσοκομείο»
- Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 21-8: Εύκολα οι «ερυθρόλευκες»
- Ιράκ: Δυτικές χώρες μετακινούν στρατεύματά τους από το Ερμπίλ λόγω πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράν
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τον διάλογο… στα ραβασάκια: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τον αγώνα των αγροτών
- Παναγιώτης Δουδωνής: Καθ’ έξιν ψεύτης ο Γεωργιάδης, με πρακτικές Παττακού



