Αιμίλιος Χειλάκης – Είχαμε σκεφτεί την παράνομη υιοθεσία
Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησαν στην προσπάθειά τους να υιοθετήσουν παιδί
Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε στο λεπτό θέμα της υιοθεσίας και εξήγησε γιατί εκείνος και η σύζυγός του εγκατέλειψαν την ιδέα.
Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στον καναπέ του Dot. και μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησαν.
«Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Και συνειδητοποιείς ότι είναι σαν να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουμε ακούσει. Σε μία στιγμή που ψάχνεσαι, ακούς τα πάντα. Μαθαίνεις και από τους άλλους δρόμους. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο φωτεινοί δρόμοι, υπάρχουν και οι σκοτεινοί» ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.
«Διαλέξαμε να μην το κάνουμε. Οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν ξαφνικά σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε από το να μπούμε σε φάσεις υπαρξιακών προβλημάτων, να πούμε “να εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε;”. Εγώ παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά» κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης, μιλώντας στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη.
Δείτε το βίντεο
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν

