Κελαϊφί – «Εξαιρετικός ο Ντοναρούμα, δεν ήρθαμε σε επαφή με τον Ζιντάν»
Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης του Τζίτζιο Ντοναρούμα, αλλά και αυτές για ενδεχόμενη πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν.
Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έδωσε το παρών χθες στο Γκαλά του France Football στο Παρίσι, για να παρακολουθήσει από κοντά την τελετή, στην οποία ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος για το 2021, κατακτώντας την έβδομη Χρυσή Μπάλα.
Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί και ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα διέψευσε κατηγορηματικά ότι ήρθε σε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν.
«Ο Ντοναρούμα είναι απλά εξαιρετικός. Θα συνεισφέρει στην επιτυχίες της ομάδας μας στο μέλλον. Με τον Ζιντάν δεν είχαμε επαφή, ποτέ. Είναι ένας κορυφαίος προπονητής, αλλά πραγματικά έχουμε έναν από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.
PSG president Nasser Al Khelaifi denies rumours on Donnarumma planning to leave the club: “Gianluigi Donnarumma is simply extraordinary – he’ll contribute to Paris Saint Germain success in the coming seasons”. 🇫🇷🇮🇹 #PSG #Donnarumma @hadrien_grenier
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 29, 2021
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για τις αποκαλύψεις στις υποκλοπές και τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο


