Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχονται μεγάλες ποινές για τον ΠΑΟΚ – Ο μη έλεγχος και η ποινική ευθύνη για την Covid-19

Έρχονται μεγάλες ποινές για τον ΠΑΟΚ – Ο μη έλεγχος και η ποινική ευθύνη για την Covid-19

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές ποινές για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Άρη - Επιπλέον κυρώσεις για την είσοδο μη εμβολιασμένων

Ποινές και από την πλευρά της κυβέρνησης φαίνεται πως θα επιβληθούν στον ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Άρη.

Στη χθεσινή ολομέλεια της Βουλής, ο Θάνος Πλεύρης προανήγγειλε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα τιμωρηθεί και για την είσοδο μη εμβολιασμένων στην Τούμπα πέρα από τα επεισόδια, ενώ ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, διευκρίνισε τι ποινές θα επιβληθούν στους Θεσσαλονικείς αλλά και το λόγο γι’ αυτές.

Όπως είπε λοιπόν ο ίδιος, οι Ασπρόμαυροι θα τιμωρηθούν με μία ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, πέραν αυτών που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας.

Και αυτό θα συμβεί, διότι πρόκειται για πρόδηλη παράβαση από τους υπευθύνους της ομάδας και όχι για μια περίπτωση όπου απλώς κάποιοι οπαδοί έβγαλαν τη μάσκα τους.

Από τη στιγμή λοιπόν που προκύπτει ότι εσκεμμένα δεν έγινε έλεγχος, γεννάται ζήτημα ποινικής ευθύνης των υπευθύνων για παράβαση των μέτρων για τη μη διασπορά του κοροναϊού.

Επιπλέον, εκτός του αποκλεισμού της έδρας του για μία επιπλέον αγωνιστική, στον ΠΑΟΚ θα επιβληθεί και πρόστιμο για μη έλεγχο εισόδου στο γήπεδο, αλλά και στους οπαδούς του που μπήκαν στην Τούμπα χωρίς πιστοποιητικό.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024