Με μία σημαντική επιστροφή έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε το πρόβλημα του και κατάφερε να προπονηθεί κανονικά, δίνοντας έτσι το «παρών» στο σημερινό πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Ρασβάν Λουτσέσκου.
Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν και πάλι ο Κρέσπο και Βιεϊρίνια.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Το βράδυ της Κυριακής ήταν δύσκολο. Όπως και η επόμενη μέρα. Και μετά την απότομη προσγείωση, το μόνο που μένει είναι η δουλειά. Η δουλειά που θα οδηγήσει στη διόρθωση των λαθών και στην ανάκαμψη. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχει μάθει να παρατάει καμία μάχη ακόμα κι όταν όλα δείχνουν εναντίον του.
Το απόγευμα της Δευτέρας (29.11) η ομάδα βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο για να προπονηθεί και να ετοιμαστεί για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΛ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και το υπόλοιπο γκρουπ έβγαλε πρόγραμμα για κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική.
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ατομικό, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια . Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε τρέξιμο στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.