
Κοροναϊός – Πέθανε ανεμβολίαστη 85χρονη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας
Η κατάσταση της υγείας της, άρχισε να επιδεινώνεται το βράδυ του Σαββάτου
‘Αλλη μία ασθενής που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, άφησε την τελευταία της πνοή, χτυπημένη από τον κοροναϊό.
Πρόκειται για μία 85χρονη από τη Χαλκίδα η οποία νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και την Πέμπτη με σοβαρές επιπλοκές. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και το βράδυ του Σαββάτου κατέληξε, βυθίζοντας με τον θανάτό της στη θλίψη την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.
Υπενθυμιζεται, πως χθες η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας κατέγραψε υψηλό αριθμό κρουσμάτων, καθώς από τις 5.870 νέες μολύνσεις που ανακοίνωσε ο ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, οι 73 εμφανίστηκαν στο νησί. Στη Στερεά Ελλάδα εντοπίστηκαν 287 νέα κρούσματα, με την μεγαλύτερη άνοδο να παρατηρείται στην Εύβοια.
- Σερ: Ζητά εσπευσμένα την κηδεμονία του γιου της για να τον σώσει – «Τα εκατομμύρια θα τον καταστρέψουν»
- Κεφαλονιά: Ευθύνες ο ένας στον άλλον και όλοι στην Μυρτώ ρίχνουν οι κατηγορούμενοι – Πώς περιγράφουν τις κρίσιμες στιγμές
- Αυτή είναι η πρώτη εξάδα της κανονικής διάρκειας της Euroleague
- Αρπαγή 7χρονου από τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη – «Πιθανό να κινδυνεύει η ζωή του»
- Τέλος η υπεροχή του δολαρίου – Ανοίγει ο δρόμος για «petroyuan»
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών




