
Ελένη Τοπαλούδη – Τρία χρόνια από τη δολοφονία της – Μνημόσυνο στο Διδυμότειχο
Σε κλίμα συγκίνησης έγινε το μνημόσυνο για την αδικοχαμένη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.
Μνημόσυνο για την Ελένη Τοπαλούδη έγινε σήμερα στο Διδυμότειχο. Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, με συγγενείς, φίλους κι άλλο κόσμο να δίνουν το «παρών» στο μνημόσυνο που έγινε σε κλίμα συγκίνησης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η οικογένεια της Ελένης λαμβάνει πολλά μηνύματα συμπαράστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
«Σαν να ήταν χθες, ο χρόνος δεν είναι γιατρός», τόνισε η Κούλα Τοπαλούδη, μητέρα της Ελένης, ενώ ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης ανέφερε πως: «Η ψυχή όλων αυτών των κοριτσιών, ας ευαισθητοποιήσει όσους αποφασίζουν για μας».
Δείτε βίντεο
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Λευκάδα: Έρευνες από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις για το σκάφος – drone που εντόπισαν ψαράδες
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που πέταγαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο και έσπασαν τα τζάμια του
- Σπύρος Ρέτσας: Μυστήριο με την εξάφανισή του – Η τελευταία διαδρομή με το ταξί
