Εγκατάλειψη βρέφους στο Αρχαιολογικό Μουσείο – Τι λέει η φύλακας
Το παιδάκι που ήταν μέσα σε καροτσάκι βρέθηκε από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.
Εγκαταλελειμμένο βρέθηκε ένα παιδάκι περίπου δύο ετών στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην οδό Πατησίων.
Το παιδάκι που ήταν μέσα σε καροτσάκι βρέθηκε από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η φύλακας του μουσείου η οποία διαπίστωσε πως το μωρό ήταν περιποιημένο, σκεπασμένο με κουβέρτα, και δίπλα του είχε καθαρά ρούχα.
«Ενημερώθηκα ότι η κ. Μαρία το εντόπισε, που είναι κάτοικος της περιοχής. Εμείς οι εργαζόμενοι του Αρχαιολογικού Μουσείου την γνωρίζουμε χρόνια γιατί βγαίνει με τα σκυλιά της. Βρήκε πίσω στους θάμνους στην πρασιά το καρότσι στις 9 το πρωί. Δεν πρέπει να ήταν πολύ ώρα εκεί γιατί ήταν ζεστό» λέει στο newsit.
«Ο φύλακας που είχε εκείνη την ώρα βάρδια έχει δώσει ήδη κατάθεση. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες».
Το μωρό έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
- Ιράν: Εχουμε βυθίσει «πάνω από τριάντα πλοία» του, ισχυρίζεται αμερικανός ναύαρχος
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν





