Λάρισα – Μοναχός με κοροναϊό βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
Τα δύο αδέλφια δεν είχαν εμβολιαστεί, ενώ πηγές επισημαίνουν πως ήταν αρνητές του κοροναϊού.
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Λάρισα ένας 65χρονος μοναχός.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, οι αστυνομικοί και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μπήκαν στο σπίτι όπου διέμεναν δύο αδέλφια, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία. Εκεί, εντόπισαν νεκρό τον 65χρονο, ο οποίος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, είχε προσβληθεί από κοροναϊό, ενώ νοσεί και η αδελφή του. Ο 65χρονος φέρεται να είχε αρνηθεί να λάβει θεραπεία.
Συγγενείς των δύο αδελφών ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά τους, ενώ μετά την παρέμβαση των Αρχών ειδοποιήθηκε κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και το ΕΚΑΒ Λάρισας.
Δυστυχώς ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ η αδελφή του, η οποία διαμένει σε άλλο διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο, βρέθηκε στο κρεβάτι. Οι διασώστες περιμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης για το εάν θα τη μεταφέρουν για ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει τα δύο αδέλφια δεν είχαν εμβολιαστεί, ενώ πηγές επισημαίνουν πως ήταν αρνητές του κοροναϊού.
- Το «ήσυχο Σαββατοκύριακο» της FA – Τα παιδιά απολαμβάνουν περισσότερο το ποδόσφαιρο χωρίς φωνές γονιών και προπονητών
- Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν γιορτάζει τη νίκη του στα Όσκαρ με burger
- Αρνείται τις κατηγορίες για κατασκοπεία ο 58χρονος Πολωνός – Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του
- Magnificent Seven: Tεχνο-ολιγάρχες, οι ληστρικοί βαρόνοι του σήμερα
- ΟΗΕ: Η ισραηλινή επιδρομή σε φυλακή του Ιράν τον Ιούνιο ήταν έγκλημα πολέμου
- Τροχαία: Συνελήφθησαν 15 οδηγοί και αφαιρέθηκε το δίπλωμα σε άλλους 1.010 – 4.970 παραβάσεις το τετραήμερο στην Αττική



