ΠΑΟΚ – Νοκ άουτ Βιεϊρίνια εν όψει Σλόβαν
O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Σλόβαν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Βιεϊρίνια.
Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει ήδη πίσω του το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Εuropa Conference League.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρινια για το κρίσιμο παιχνίδι με την Σλόβαν, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν μπήκε ακόμα σε φουλ ρυθμούς.
Η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έριξε το βάρος στην τακτική τόσο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην ανάπτυξη προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Οι Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Ολιβέιρα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Για την αναμέτρηση της Πέμπτης (25/11) ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και τον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη.
Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: Την Τετάρτη (24/11), λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας (15′ ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ), στις 13:30 ο Ράζβαν Λουτσέσκου με έναν εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας και στις 18:00 η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Μπρατισλάβα με πτήση τσάρτερ.
- ΠΑΣΟΚ: Μετά την κατάθεση Σημανδράκου, θα συνεχίσει η κυβέρνηση να καλύπτει τον Αυγενάκη;
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου
- Ματσούκας μέσα, Τσιμεντερίδης έξω: Βγαίνουν στη σέντρα για δύο μέτρα και δύο σταθμά στη διαιτησία
- ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή «Κυριάκος Μητσοτάκης»



