Τσελίκ – Συκοφάντης της Τουρκίας ο Μητσοτάκης – Τι είπε για την Ολλανδή δημοσιογράφο
Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε το «άσπρο μαύρο», καθώς ανέφερε ότι «ο Μητσοτάκης έχει πει επανειλημμένα αναληθή πράγματα για τους πρόσφυγες και έχει συκοφαντήσει επανειλημμένα την Τουρκία»
Νέες προκλητικές δηλώσεις του Ομέρ Τσελίκ κατά της Ελλάδας και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε το «άσπρο μαύρο», καθώς ανέφερε ότι «ο Μητσοτάκης έχει πει επανειλημμένα αναληθή πράγματα για τους πρόσφυγες και έχει συκοφαντήσει επανειλημμένα την Τουρκία».
Υποστήριξε ότι γίνεται δίωξη των προσφύγων από την ελληνική πλευρά και… εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο Τσελίκ υπερασπίστηκε, δε, για άλλη μια φορά την Ολλανδή δημοσιογράφο για τη συνέντευξη Τύπου στο Μαξίμου και είπε ότι «δέχθηκε πολλές απειλές» στην Ελλάδα.
«Όλα αυτά συνέβησαν σε μια χώρα της ΕΕ… Σιωπούν για τις διώξεις των προσφύγων και τις απειλές στους δημοσιογράφους στην Ελλάδα» ισχυρίστηκε, την ώρα που δεκάδες δημοσιογράφοι, και χιλιάδες άνθρωποι είναι αδίκως στις τουρκικές φυλακές!
Δείτε αναλυτικά:
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ



