
Ιταλία – Από 1η Δεκεμβρίου η τρίτη δόση για τους 40 με 60 χρόνων
Η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού μπορεί να χορηγηθεί, εν δυνάμει, σε άλλα 15 εκατομμύρια πολίτες.
Ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα ανακοίνωσε ότι από την 1η Δεκεμβρίου θα αρχίσει να χορηγείται η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού στους πολίτες ηλικίας 40 με 60 ετών.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι έως τώρα έχει εμβολιαστεί με δύο δόσεις το 83,7% των πολιτών ηλικίας άνω των 12 ετών.
2,4 εκατ. Ιταλοί
Μέχρι σήμερα έχουν λάβει την τρίτη δόση 2,4 εκατομμύρια Ιταλοί. Πρόκειται για άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, ευπαθείς ομάδες και υγειονομικούς. Επί του παρόντος έχει εμβολιαστεί με “αναμνηστική δόση” το 40% αυτών που δικαιούνται 3η δόση.
Με την επέκταση της νέας αυτής εκστρατείας στους κατοίκους της χώρας από 40 έως 60 ετών, η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού μπορεί να χορηγηθεί, εν δυνάμει, σε άλλα 15 εκατομμύρια πολίτες.
- Πέραμα: Εκσκαφέας έπεσε στο πόδι 62χρονου εργάτη και τον τραυμάτισε σοβαρά
- Μητσοτάκης: Μέτρα «ασπιρίνες» για την ακρίβεια και τους δανειολήπτες – Υπεύθυνη η «παγκόσμια οικονομική κρίση» για τον πρωθυπουργό
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Χαλκίδα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 70χρονη από την κόρη της και τον σύντροφό της
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
- Τραμπ: Η εκεχειρία θα παραταθεί έως πέντε μέρες, λέει το Axios – Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Βανς τελικά έμεινε σπίτι


