Σουφλί – 6 τραυματίες σε τροχαίο – Ορισμένοι σοβαρά
Το αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες συναντήθηκε με περιπολικό, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε από τον δρόμο...
Εξι άτομα τραυματίστηκαν, ορισμένα σοβαρά, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες Τρίτη στο χωριό Πρωτοκκλήσι, στο Σουφλί του Εβρου.
Συνάντηση με περιπολικό
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Evros-news.gr, πρόκειται για μετανάστες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Ολα συνέβησαν όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε διακινητής και μετέφερε παράτυπους μετανάστες, ενώ κινούνταν στην επαρχιακή οδό Μάνδρας-Μικρού Δερείου με κατεύθυνση προς τον ορεινό όγκο, συναντήθηκε με περιπολικό της αστυνομίας που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση προς τη Μάνδρα.
Χωρίς να υπάρξει καταδίωξη και πριν οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, το όχημα με τους μετανάστες ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε προς την αντίθεση κατεύθυνση.
Ομως μετά από αρκετά μέτρα, στο χωριό Πρωτοκκλήσι, ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι έξι επιβαίνοντες.
- «Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει τον Ντεσπόντοφ για το καλοκαίρι»
- Αιτωλοακαρνανία: «Eίχαν διαφορές καιρό, κάποιος θα ‘φευγε απ’ τους δύο» – Νέα μαρτυρία για το φονικό
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι «’κόφτης’ στα δίκαια αιτήματα των αγροτών είναι η ΕΕ»
- Αγρότες: Δυσπιστία για τη συνάντηση της Δευτέρας – Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Μητσοτάκης
- Κώστας Τούμπουρος: Ο Τσίπρας κυβέρνησε, στις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, δεν δείλιασε, δεν υποχώρησε
- Ολυμπιακός – Παναθλητικός 76-67: Πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκες» και τώρα… τελικός
