Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 8.613 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο και σήμερα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται μια ανάσα από το Λεκανοπέδιο, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία
Με ραγδαίους ρυθμούς συνεχίζεται η έκρηξη των κρουσμάτων κοροναϊού, με την Ελλάδα να σημειώνει σήμερα νέο αρνητικό ρεκόρ και τις μολύνσεις να ξεπερνούν για πρώτη φορά τις 8.000 και να βρίσκονται μια ανάσα από τις 9.000.
Σημειώνεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 8.613 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο και σήμερα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται μια ανάσα από το Λεκανοπέδιο, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Μάλιστα, για πολλοστή συνεχόμενη μέρα, τόσο η Αττική, όσο και η Θεσσαλονίκη καταγράφουν τετραψήφιους αριθμούς μολύνσεων. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.999 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 1.440.
Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 1.999 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 623 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.
Την ίδια στιγμή, 20 περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Δείτε αναλυτικά
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων – Μικροπροβλήματα στον Αργοσαρωνικό
- Λίγα και καλά: Πέντε πράγματα που απογειώνουν τη γυμναστική στο σπίτι
- Μειώστε τα «φέσια» προς τους ιδιώτες λέει το ΥΠΟΙΚ σε φορείς τους Δημοσίου
- Όχι άλλες κατεδαφίσεις «στα τυφλά» σε παραδοσιακούς οικισμούς λέει το ΣτΕ
- Συνταγή: Γιουβέτσι κοτόπουλο

