Ο Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση τιμής στον ήρωα Γεώργιο Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους Συλλόγους των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων και των Απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης» και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.
Στην ετήσια εκδήλωση τιμής στον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη στο μνημείο του στο Νέο Φάληρο, όπου απηύθυνε χαιρετισμό και κατέθεσε στεφάνι, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους Συλλόγους των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων και των Απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης» και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.
Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, ενώ πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Πρωτοσύγγελο Αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Πειραιώς κ. Νήφων.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:
«Ο Δήμος Πειραιά έχει θέσει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση αυτή, η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία, λόγω και του εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. Μια πολύ σημαντική επέτειος, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες, να ξαναθυμηθούμε την ιστορία μας, να
αναδείξουμε τη σπουδαιότητα της σημασίας την Ελληνικής Επανάστασης και κυρίως να τιμήσουμε όπως αρμόζει τους ήρωες μας, όπως κάνουμε σήμερα με τον Αρχιστράτηγο κατά τον απελευθερωτικό αγώνα, Γεώργιο Καραϊσκάκη.
Μαζί με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και την Πρόεδρο κα Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ο Δήμος Πειραιά συμμετείχε ουσιαστικά στον επετειακό αυτό εορτασμό με εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία.
Να συγχαρώ τους δύο Προέδρους των Συλλόγων των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων και των Απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης», καθώς και τους εκπροσώπους άλλων Σωματείων της Θεσσαλίας. Να είστε βέβαιοι ότι ο Πειραιάς θα στηρίζει ενέργειες και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την ιστορία του τόπου και τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα».
Από τον Δήμο Πειραιά έδωσαν το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας κα Γερασιμούλα – Αλεξάνδρα Τουμαζάτου και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, ο οποίος επίσης κατέθεσε στεφάνι.
- Ο Άρης Betsson Κ18 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη (pics)
- Εκεί βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου: Ο ημίγυμνος Χάρι Στάιλς για τον Χαρούκι Μουρακάμι, το τρέξιμο και τη φήμη
- Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του
- Καύσιμα: Αυξήσεις πυροδοτεί ο πόλεμος στο Ιράν – Τι λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Ηρακλείου
- Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου
- H OpenAI κέρδισε το Πεντάγωνο, τώρα θέλει όλο το ΝΑΤΟ




