Σε αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη ενεπλάκησαν 30 περίπου άνθρωποι.
Η συμπλοκή παρεκτράπηκε και βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες και να παρέμβει η αστυνομία στο επεισόδιο.
Στην πλατεία Αριστοτέλους και συγκεκριμένα στο Καπάνι, όπως αναφέρει το ThessToday.gr, ένας άνδρας ημεδαπός επιτέθηκε λεκτικά σε αλλοδαπούς που βρίσκονταν στο σημείο και επιχείρησε να τους επιτεθεί με μαχαίρι.
Στη συνέχεια ένας αλλοδαπός από το Πακιστάν, άρπαξε ένα σίδερο με το οποίο χτύπησε τον Έλληνα στο κεφάλι και στη συνέχεια του επιτέθηκαν περίπου 30 άτομα, όπως αναφέρει η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε προσαγωγές.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας