Πάτρα – Χτύπησε υπάλληλο που πήγε να ζητήσει υπερωρίες
Το πρωτοφανές περιστατικό, συνέβη σε υποκατάστημα γνωστής"αλυσίδας" της Πάτρας και η γυναίκα το κατήγγειλε με μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομία.
Πήγε να ζητήσει τα χρήματα από τις υπερωρίες της και ο υπεύθυνος του καταστήματος της επιτέθηκε και τη χτύπησε.
Το πρωτοφανές περιστατικό, συνέβη σε υποκατάστημα γνωστής»αλυσίδας» της Πάτρας και η γυναίκα το κατήγγειλε με μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με το tempo24.news η γυναίκα υποστηρίζει πως έπεσε θύμα επίθεσης από τον υπεύθυνο του υποκαταστήματος (όχι τον ιδιοκτήτη) και μετά την μήνυση κατήγγειλε το περιστατικό και στην Επιθεώρηση Εργασίας, τα στελέχη της οποία αναμένεται να ασχοληθούν.
- Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: Αναγκαιότητα η επένδυση στην εθνική άμυνα – Η Ελλάδα προχωρά σταθερά και τολμηρά μπροστά
- Ρόδος: Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
- Τασούλας για 25η Μαρτίου: Το 1821, οι πρόγονοί μας ανέλαβαν και εκπλήρωσαν για μας την ευθύνη της ελευθερίας μας
- Νέος εκβιασμός Όρμπαν στην Ουκρανία: Κλείνει τη στρόφιγγα φυσικού αερίου μέχρι να αποκατασταθεί η ροή στον Ντρούζμπα
- Λίγο πριν τα 100 – Διασημότητες άνω των 90 ετών, τότε και τώρα
- «Χρόνια Πολλά Ελλάδα» ευχήθηκε στα ελληνικά ο Αντόνιο Κόστα – Το ευχετήριο βίντεο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο



