Μεξικό – Νέα δολοφονία δημοσιογράφου – Τουλάχιστον άλλοι 7 έχουν δολοφονηθεί μέσα στο 2021
Ο δημοσιογράφος Αλφρέδο Καρδόσο υπέκυψε στα τραύματά του από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.
Ο δημοσιογράφος Αλφρέδο Καρδόσο, ο διευθυντής του ειδησεογραφικού ιστότοπου «Las Dos Costas», με έδρα το Ακαπούλκο, στο νότιο Μεξικό, υπέκυψε στα τραύματα που είχε υποστεί από σφαίρες την Παρασκευή, ανακοίνωσαν οι αρχές χθες Κυριακή.
Υπέκυψε στα τραύματά του
«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του δημοσιογράφου Αλφρέδο Καρδόσο Ετσεβερία, ιδρυτή του ειδησεογραφικού ιστότοπου Las Dos Costas», ανέφερε σε ανάρτησή της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook η Εβελιν Σαλγάδο, η κυβερνήτρια της πολιτείας Γκερέρο, όπου υπάγεται διοικητικά το Ακαπούλκο.
Τουλάχιστον επτά δημοσιογράφοι έχουν δολοφονηθεί εντός του 2021 στο Μεξικό. Οι αρχές δεν έχουν εξακριβώσει ως αυτό το στάδιο αν οι θάνατοί τους οφείλονταν στη δουλειά τους.
Πηγή: ΑΠΕ
- Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν έχω πρόβλημα να μείνω μόνος»
- Συμφωνία Διαχειριστών και Κομισιόν για τον Κάθετο Διάδρομο
- Eurobank: Αυξημένοι οι κίνδυνοι για πληθωρισμό και ανάπτυξη λόγω Μέσης Ανατολής
- Στον τελικό ο Πρωτέας Βούλας, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στην παράταση (vids)
- Εγκαταλείπει το Διεθνές Δίκαιο η Ευρώπη; – Η επιλογή του δρόμου προς τη μεγάλη βαρβαρότητα
- Φρένο από τη Κομισιόν στη δημοσιονομική ρήτρα διαφυγής για τη λήψη μέτρων για την ενεργειακή ακρίβεια





