Ερωτευμένος ξανά ο Χάρης Ρώμας; – Τι αποκάλυψε ο ίδιος
O ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του αλλά και στα επόμενα σχέδιά του
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε πως είναι έτοιμος για ένα νέο έρωτα, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του.
Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ο ηθοποιός, δεν ξέρει ακόμα αν ήταν σωστό που ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό του μετά από 9 χρόνια σχέσης, όμως άφησε υπονοούμενα πως ίσως ένας νέος έρωτας του «χτύπησε την πόρτα».
«Δεν ξέρω αν έκανα καλά που είπα ότι χώρισα μετά από εννέα χρόνια, γιατί εγώ ακόμα αγαπώ αυτό το άτομο κι η ίδια αγάπη υπάρχει και από την άλλη πλευρά, απλά έχει τελειώσει η ερωτική μας σχέση. Η σχέση μας ήταν γνήσια, με πολλή αγάπη» ανέφερε ο ηθοποιός.
Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δεχτεί ξανά έναν έρωτα στην ζωή του. «Η καθημερινότητά σου αλλάζει, γυρίζεις από την άλλη το κεφάλι σου για να δεις αν είναι εκεί το γνώριμο χαμόγελο. Ήταν μία σχέση με πολλά χαμόγελα. Είμαι έτοιμος για ένα νέο έρωτα. Μπορεί να έχει ξεκινήσει ήδη».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης




