Ολυμπιακός – Στη Ρωσία για τη «μάχη» με τη Ναντέζντα
Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Ρωσία, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (28/10, 17.00) με αντίπαλο τη Ναντέζντα.
Έτοιμη για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Eurocup, με αντίπαλο τη Ναντέζντα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (28/10, 17:00, FIBA TV) είναι η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Όρενμπουργκ και ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της επί ρωσικού εδάφους. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τις δυο διαδοχικές εντός έδρας νίκες με Μπίντγκοζ και Ερυθρό Αστέρα και στο πρώτο εκτός έδρας ματς, τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα με την οποία μοιράζεται την κορυφή του ομίλου.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι για την πρώτη θέση του ομίλου στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Θα παλέψουμε για το καλύτερο, θα παίξουμε δυνατό και έξυπνο μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας».
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]




