
Ελένη Δήμου – Oι δύσκολες στιγμές της στο νοσοκομείο
Η Ελένη Δήμου μίλησε για την απίστευτη μοναξιά που βίωσε όταν νοσηλεύτηκε με κοροναϊό πριν λίγες εβδομάδες
Σιδερένια η Ελένη Δήμου, κατάφερε να ξεπεράσει την πολύ δύσκολη περιπέτεια της υγείας της όταν κόλλησε κοροναϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.
«Φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου αστεία περίπτωση. Αυτός ο ιός είναι ό,τι πιο τρομακτικό από θέμα μοναξιάς. Είσαι μόνος σου, τελείως μόνος σου» δήλωσε η Ελένη Δήμου. «Μοναξιά στο νοσοκομείο, κάθε δύο ώρες έμπαιναν στο δωμάτιο για να δούνε αν χρειαζόσουν κάτι. Έπρεπε να ντυθούν σαν αστακοί και να μπαίνουν.
Δεν έχω κλάψει ποτέ όσο έκλαψα στο νοσοκομείο. Αφού λέω θα φύγω και θα λένε πόσο κλάμα είχε αυτή η γυναίκα».
Και συμπλήρωσε: «Μπήκα με πολλά γκάζια στο σόου. Δεν έπινα, δεν έτρωγα, δεν έπαιρνα βιταμίνες, ήμουν σε μια υπερδιέγερση και βρήκε το ανοσοποιητικό μου εξαντλημένο. Έτσι με βρήκε ο ιός»
- Φράνσις Φορντ Κόπολα: Από το UCLA στον «Νονό»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Πρόβλημα με Μόρις
- Χρυσός: Το κόλπο grosso της Γαλλίας – Τα κέρδη και η επιστροφή των ράβδων από τη Νέα Υόρκη
- ΟΗΕ: Βέτο Κίνας και Ρωσίας στο σχέδιο απόφασης για την προστασία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- ΑΕΚ: Με Γκρέι κόντρα στην Μπανταλόνα
- «Κλειστά» ακίνητα: Πώς απαλλάσσονται από φόρο οι ιδιοκτήτες





