Πυροβολισμοί στην Κηφισιά – Πάνω από 5 σφαίρες δέχθηκαν οι υπάλληλοι του καταστήματος – Συνελήφθη ο δράστης
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένας άνδρας 38-40 ετών βγήκε από το διαμέρισμά του, που είναι στην περιοχή, και κατέβηκε σε ένα κατάστημα της περιοχής στην οποία εργάζονται τα θύματά του
Συνελήφθη ο δράστης των πυροβολισμών κατά δύο υπάλληλων εταιρείας φυσικού αερίου στην περιοχή της Κηφισιάς.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένας άνδρας 38-40 ετών βγήκε από το διαμέρισμά του, που είναι στην περιοχή, και κατέβηκε σε ένα κατάστημα της περιοχής στην οποία εργάζονται τα θύματά του.
O ίδιος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε έντονα στους υπαλλήλους για τον αυξημένο λογαριασμό (σ.σ. φυσικό αέριο).
Βρισκόμενος στο εσωτερικό του καταστήματος, φαίνεται πως πυροβόλησε εναντίον τους, αδειάζοντας το όπλο του, και αποχώρησε. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε τους υπαλλήλους περισσότερες από 5 φορές από κοντινή απόσταση και επέστρεψε και πάλι σπίτι του.
Ο ένας από τους υπαλλήλους τραυματίστηκε στο πόδι και ο άλλος στην κοιλιά. Η κατάσταση του ενός κρίνεται σοβαρότερη.
Επιχείρησε να επιστρέψει ξανά
Στη συνέχεια, ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του όπου φέρεται να γέμισε και πάλι το όπλο του και κατέβηκε ξανά.
Όταν ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας, είδε τους αστυνομικούς άφησε το όπλο και συνελήφθη.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη.
- Στη φυλακή ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της
- ΣτΕ: Νόμιμες οι μονομερείς αυξήσεις στα ασφάλιστρα των συμβολαίων υγείας
- Όλοι θέλουν τον Κλοπ αλλά ο Γερμανός…
- Σεσίλια Χιμένεθ: Πέθανε η ενορίτισσα που έγινε viral ως η χειρότερη συντηρήτρια έργων τέχνης στον κόσμο
- Κολωνάκι: Οι αντιφάσεις που πρόδωσαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου – Πώς προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του
- Τα Χριστούγεννα στην Ισλανδία ήταν θερμότερα από ό,τι στην Ελλάδα – Ρεκόρ ζέστης κοντά στους 20 βαθμούς

