«Το ΝΒΑ ετοιμάζει Ευρωπαϊκή Περιφέρεια σε συνεργασία με τη FIBA»
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» το ΝΒΑ και η FIBA βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ώστε να δημιουργήσουν μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.
Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε η ισπανική εφημερίδα «Marca» που μπορεί να ταράξει τα νερά του μπάσκετ στη Γηραιά Ήπειρο, καθώς υποστηρίζει ότι το ΝΒΑ και η FIBA βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Περιφέρειας.
Οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για τη δημιουργία του NBA Europe, με την ιδέα να αναμένεται να υλοποιηθεί μελλοντικά, εφόσον προκύψει επίσημη συμφωνία.
Πρακτικά αυτό δεν σημαίνει πως ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός θα τίθενται αντιμέτωπες με εκείνες από τον μαγικό κόσμο (πχ Λέικερς), όμως σημαίνει ότι ουσιαστικά θα αποτελεί κάτι σαν μια πέμπτη λίγκα μετά το ΝΒΑ, το WNBA, την G-League και το ΝΒΑ Africa που ξεκίνησε πρόσφατα και άφησε θετικές εντυπώσεις.
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,