Αταλάντα – Ξύπνησαν πέντε φορές από λάθος συναγερμό πριν το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κάποιος είχε όρεξη να κάνει πλάκα στην αποστολή της Αταλάντα.
Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της Αταλάντα κατά την διαμονή τους στο Μάντσεστερ εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για το Champions League.
Όπως αποκάλυψε η σύζυγος του άσου της ιταλικής ομάδας Ρούσλαν Μαλινόφσκι, κατά την διάρκεια της νύχτας χτύπησε πέντε φορές ο συναγερμός για τη φωτιά στο ξενοδοχείο που διαμένει η Αταλάντα.
«Νύχτα κόλασης στο Μάντσεστερ. Στο ξενοδοχείο ο συναγερμός για φωτιά χτύπησε πέντε φορές δυνατά μέσα στη νύχτα. Τυχαίο; Όχι για μένα. Τέτοιο θερμό καλωσόρισμα… Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να μας υποστηρίξουν στο εντός έδρας παιχνίδι και ίσως να συμβεί το ίδιο ξαφνικά σε ένα ξενοδοχείο στην Ιταλία», ανέφερε η Ροξάνα Μαλινόφσκα.
- Σουδάν: Οι Aρχές ανέκτησαν 570 πολύτιμα αρχαία αντικείμενα από το λεηλατημένο Εθνικό Μουσείο του Χαρτούμ
- Αλέξης Χαρίτσης: Tα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης είναι απολύτως ανεπαρκή
- Νεκρός από χιονοστιβάδα ο Ολυμπιονίκης Ουέλι Κέστενχολτ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό του League Cup
- Τρέντο – Πανιώνιος 88-87: «Θρίλερ» και ήττα με buzzer beater για τους Κυανέρυθρους
