Σεισμός – Nέα δόνηση 3,4 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι
Η σεισμική δόνηση ήταν 3,4 Ρίχτερ και όπως ήταν λογικό ανησύχησε τους ήδη ταλαιπωρημένους κατοίκους της περιοχής
Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε νέος σεισμός στην πολύπαθη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.
Η σεισμική δόνηση ήταν 3,4 Ρίχτερ και όπως ήταν λογικό ανησύχησε τους ήδη ταλαιπωρημένους κατοίκους της περιοχής.
Το επίκεντρο, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, εντοπίζεται 5 χλμ. Βόρεια, Βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου, ενώ το εστιακό βάθος στα 8 χλμ.
Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά νωρίτερα, στις 23:01, έγινε ένας ακόμα σεισμός 3,6 Ρίχτερ, 51χλμ. νοτιανατολικά της Σαντορίνης, ο οποίος επίσης έγινε αισθητός στην Κρήτη. Θυμίζουμε πως το πρωί της Τρίτης (19.10) σημειώθηκε πολύ ισχυρή δόνηση 6,1 Ρίχτερ στην Κάρπαθο.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι πέντε πυλώνες της αναθεώρησης
- ΠΑΣΟΚ: Ο ελληνικός λαός θα κάνει πράξη την πολιτική αλλαγή
- ΗΠΑ: Θύμα εγκληματικής ενέργειας η μητέρα δημοσιογράφου του NBC
- Παναγιώτης Δουδωνής: Οι προσωπικές φιλοδοξίες κάνουν κακό, στόχος ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο και νικηφόρο
- Με κάμερες στη στολή οι πράκτορες των ICE και CBP στη Μινεάπολη σε μια απόπειρα λογοδοσίας
- Μαγιόρκα – Σεβίλλη 4-1: Συντριβή για την ομάδα του Αλμέιδα




