Τζένη Καζάκου – «Ο κόσμος ίσως ψάχνει σε εμένα τη γιαγιά μου, αλλά…»
Η πανέμορφη εγγονή της αξέχαστης Τζένης Καρέζη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», Τζένη Καζάκου.
Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Hello για τα μαθήματα που πήρε από τον παππού και τον πατέρα της, αλλά και για το πώς βιώνει το γεγονός ότι είναι εγγονή της θρυλικής Τζένης Καρέζη.
Ως προς αυτό, σχολίασε:
«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Οι γονείς μου είπαν να ακούω το ένστικτό μου. Είμαι άπειρα υπερήφανη για την γιαγιά μου και διέγραψε μία λαμπρή πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο παρότι δεν την γνώρισα. Από την άλλη, όμως είναι, λίγο δύσκολο να αποστασιοποιηθώ και να είμαι η Τζένη Καζάκου μόνη της. Ο κόσμος αγάπησε πολύ τη γιαγιά μου και ίσως να την ψάχνει σε εμένα αλλά αυτό είναι αδύνατο».
Επίσης, αποκάλυψε ότι μετά τον χωρισμό της με τον Στέλιο Λεγάκη, αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε σχέση.
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης
- ΚΚΕ για Φλωρίδη και Άρειο Πάγο: Αποδέχονται την de facto μετατροπή της δίκης σε «κεκλεισμένων των θυρών»
- ΣΥΡΙΖΑ: Άρρηκτα συνδεδεμένο με το «μηχανισμό» του Μεγάρου Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Άρης: Με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ ο Ρίτσαρντ Σιάο
- Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International με ευθύνη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Με φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητας απαντά η Βρετανία στην ενεργειακή κρίση



