
Νίκος Μουρατίδης για #metoo – Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα
«Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Νίκος Μουρατίδης.
Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για το blog του, την προσωπική του ζω, τις καταχρήσεις του παρελθόντος και για το κίνημα #metoo.
«Με παίρνουν να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με καταέβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά. Βέβαια έχω ζητήσει συγγνώμη και σε 1-2 περιπτώσεις, έχω κατεβάσει τα άρθρα μου γιατί με απείλησαν με μηνύσεις», είπε για το blog του.
«Τώρα μου φαίνονται σούπα»
Για την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν έχω υπάρξει ερωτευμένος ποτέ στη ζωή μου. Είχα σχέσεις αλλά δεν κυλιόμουν στα πατώματα. Για μένα έχουν κάνει απόπειρα. Ο γιος μου είναι 26. Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ, είχα πολλές δουλειές».
Για τις καταχρήσεις του παρελθόντος τόνισε: «Ζώντας την ξέφρενη δεκαετία του ’80 φτάσαμε και σε ακρότητες όλων των ειδών. Κάποια στιγμή στο κοντινό παρελθόν γύρισα σπίτι 8 το πρωί και είδα τον δράκουλα. Εκεί το συνειδητοποίησα και τα έκοψα όλα μαχαίρι».
«Ήμασταν πολύ χαριτωμένοι και αιχμηροί ως κριτές. Τώρα μου φαίνονται σούπα. Ως κριτές παίρναμε μεγάλα ποσά. Στο Star Academy πήγα γιατί δεν είχα δουλειά και λεφτά. Για αυτό πήγα και στην Αννίτα. Όλα τα λεφτά που έβγαλα τα έφαγα», υπογράμμισε μιλώντας για τα επαγγελματικά του.
Τέλος για το #metoo σχολίασε: «Ποτέ δεν άκουγα παλιά, ιστορίες για παρενοχλήσεις. Τα τελευταία χρόνια ακούστηκαν διάφορα. Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο. Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα».
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν




