Γιώργος Λαμπάτος – Έχω δεχτεί παρενόχληση από κινηματογραφικό παραγωγό
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του
Στην κάμερα του «ΜEGA Καλημέρα» μίλησε αποκλειστικά ο Γιώργος Λαμπάτος, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τον ρόλο του ως βοηθός του Σάκη του υδραυλικού στο «Love Sorry».
Ο ίδιος μίλησε για την απώλεια που του στοίχισε και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό.
«Έχει καθορίσει την πορεία μου και τον χαρακτήρα μου αυτός ο ρόλος, αλλά όλα τα στοιχεία που με έχει εφοδιάσει είναι θετικά. Δεν ίσχυαν ποτέ οι φήμες που με ήθελαν ζευγάρι με τη δημιουργό της σειράς. Όταν βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά της επικαιρότητας, ακούγονται διάφορα πράγματα», δήλωσε για τη σειρά Χάι Ροκ.
«Έχω αδικηθεί από ανθρώπους και καταστάσεις. Στο χώρο υπάρχουν αντιζηλίες και πολύ ανταγωνισμός, που φράζουν τον δρόμο μας. Όποιος οδεύει προς την επιτυχία, έχει ανάλογο πόλεμο γύρω του», σημείωσε στη συνέχεια.
Παράλληλα, μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε
Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας κινηματογραφικός παραγωγός του ζήτησε να γδυθεί κι εκείνος τα μάζεψε και έφυγε.
Η απώλεια των γονιών του ήταν κάτι που τον σημάδεψε ανεξίτηλα. «Έχασα τους ανθρώπους που είχα πιο κοντά μου. Δεν σκέφτεται ένας άνθρωπος αυτή την απώλεια, παρά μόνο όταν την αντιμετωπίζει», κατέληξε.
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; – Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος




