Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουρατίδης για #metoo - Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα

Νίκος Μουρατίδης για #metoo – Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα

«Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για το blog του, την προσωπική του ζω, τις καταχρήσεις του παρελθόντος και για το κίνημα #metoo.

«Με παίρνουν να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με καταέβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά. Βέβαια έχω ζητήσει συγγνώμη και σε 1-2 περιπτώσεις, έχω κατεβάσει τα άρθρα μου γιατί με απείλησαν με μηνύσεις», είπε για το blog του.

«Τώρα μου φαίνονται σούπα»

Για την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν έχω υπάρξει ερωτευμένος ποτέ στη ζωή μου. Είχα σχέσεις αλλά δεν κυλιόμουν στα πατώματα. Για μένα έχουν κάνει απόπειρα. Ο γιος μου είναι 26. Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ, είχα πολλές δουλειές».

Για τις καταχρήσεις του παρελθόντος τόνισε: «Ζώντας την ξέφρενη δεκαετία του ’80 φτάσαμε και σε ακρότητες όλων των ειδών. Κάποια στιγμή στο κοντινό παρελθόν γύρισα σπίτι 8 το πρωί και είδα τον δράκουλα. Εκεί το συνειδητοποίησα και τα έκοψα όλα μαχαίρι».

«Ήμασταν πολύ χαριτωμένοι και αιχμηροί ως κριτές. Τώρα μου φαίνονται σούπα. Ως κριτές παίρναμε μεγάλα ποσά. Στο Star Academy πήγα γιατί δεν είχα δουλειά και λεφτά. Για αυτό πήγα και στην Αννίτα. Όλα τα λεφτά που έβγαλα τα έφαγα», υπογράμμισε μιλώντας για τα επαγγελματικά του.

Τέλος για το #metoo σχολίασε: «Ποτέ δεν άκουγα παλιά, ιστορίες για παρενοχλήσεις. Τα τελευταία χρόνια ακούστηκαν διάφορα. Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο. Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024