ΑΕΚ – Ταταμπάνια 34-26 – Εύκολα η Ένωση
Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στο EHF European League και επικράτησε εύκολα με 34-26 της Ταταμπάνια στην Χαλκίδα.
Ιδανικό ξεκίνημα για την ΑΕΚ στον τέταρτο όμιλο του EHF European League. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια ήταν επιβλητική στην πρεμιέρα της και επικράτησε άνετα με 34-26 της Ταταμπάνια στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Για τη δεύτερη αγωνιστική η Ένωση ταξιδεύει στην Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσει την Νιμ.
H AEK πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και δεν το έχασε ποτέ. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 4-1 και 6-3 έχοντας τον Τζηρά σε πολύ καλή μέρα. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να μειώσουν το σκορ αλλά χωρίς επιτυχία, με το ημίχρονο να βρίσκει την ΑΕΚ στο 16-12.
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά για τους τρεμπλούχους στο δεύτερο μέρος. Μόγια, Ουγκάλδε και Τζηράς ήταν ασταμάτητοι, έστειλαν τη διαφορά στο +10 (27-17), με το ματς να έχει ουσιαστικά κριθεί και το τελικό 34-26 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στο παιχνίδι.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση
