Sold out το Μακάμπι – Παναθηναϊκός
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό (21/10, 21:05).
Ούτε για… δείγμα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε την εξάντληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/10, 21:05) με τον Παναθηναϊκό.
Οι Ισραηλινοί θα υποδεχθούν το Τριφύλλι στην «Menora Mivtachim Arena» για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να πετύχουν την 3η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση.
Σε αυτή την προσπάθεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο παίκτες της Μακάμπι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/10) η ομάδα από το Ισραήλ, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το ματς θα είναι sold out.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για το Τριφύλλι, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα προηγήθηκαν οι αναμετρήσεις απέναντι σε Μπασκόνια και Ρεάλ, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την πρώτη του νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Μακάμπι:
🔥#WeAreMaccabi pic.twitter.com/41LsDfsRyw
— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) October 19, 2021
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
- Γλυκά Νερά: Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ
- Fidelity International: Η επενδυτική στρατηγική του 2026
- Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες
- Διαδηλωτής εισέβαλε στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και αντικατέστησε την σημαία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]



