
Μάρω Κοντού – Ο Τόλης είχε χαρεί πολύ που θα έπαιζα μαζί με την Άντζελα
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν πολύ φίλη με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Η Μάρω Κοντού μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» στην οποία συμμετέχει.
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν πολύ φίλη με τον Τόλη Βοσκόπουλο όταν ήταν νέα και ο ίδιος είχε χαρεί που θα παίξει μαζί με την γυναίκα του.
«Με την Άντζελα Γκερέκου γνωριζόμασταν μόνο κοινωνικά. Εγώ ήμουν πολύ φίλη με τον Τόλη στα νιάτα μας. Δεν είχαμε βρεθεί ποτέ σε ταινία. Είχαμε κοινές παρέες. Ήταν πολύ χαρούμενος ο Τόλης που εγώ θα κάνω τη μητέρα της Άντζελας. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, μου έστελνε χαιρετίσματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε πολλά για την συνέχεια της σειράς αλλά έδωσε μερικές πληροφορίες. «Ο Νικόλας δεν είναι ο φονιάς. Μεγάλη σημασία έχει το ποιος άλλαξε την διαθήκη. Από όλα αυτά που σκεφτόμαστε τίποτα δεν ισχύει. Θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Ανυπομονώ για μια σκηνή που έχω με το Δημήτρη. Έχουμε μια πολύ ωραία συνάντηση. Έρχεται ορεξάτος και εγώ είμαι πιο ορεξάτος από αυτόν. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το σενάριο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Το βλέπω σπίτι μου, δεν χάνω επεισόδιο και χαίρομαι και τα νέα κορίτσια».
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI




