Λουτσέσκου – «Δεν ήμασταν μπ@@ρδοι»
Σοκαρισμένος με την ισοπαλία απέναντι στον Βόλο δήλωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου.
Σοκαρισμένος από τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ… κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια το το προβάδισμα των τριών τερμάτων δήλωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος με την απώλεια των βαθμών και χρησιμοποίησε μία… ιδιαίτερη έκφραση για να δείξει τη δυσαρέσκεια του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος που χάσαμε δύο βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει απογοήτευση και σοκ για τον τρόπο που ήρθε. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα προσπάθεια από τους παίκτες του.
«Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αν προσπαθήσεις να αναλύσεις την απώλεια βαθμών και να βρεις τι πήγε λάθος. Είχαμε ευκαιρίες και κατέληξε έτσι, δεν ξέρω τι μπορώ να πω. Είχαμε ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι.
Υπήρξε συσσωρευμένο άγχος για το αποτέλεσμα και δύο επεμβάσεις του αντιπάλου. Είναι θέμα ωριμότητας να διαχειριστούμε τη συγκεκριμένη κατάσταση. Δεχτήκαμε δύο χαζά γκολ, με τον τρόπο που τα δεχτήκαμε».
Όσο για το τι τον ενόχλησε περισσότερο στο παιχνίδι είπε: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι σοκ. Με ενοχλεί πολύ, από το 4-1 πήγε 4-4. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε, δημιουργήσαμε. Δεν είμαστε μπάσταρδοι, να τελειώσουμε το ματς».
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους