Λαπόρτα για Μέσι – «Η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από όλους»
Ο Ζοάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως τον στενοχώρησε η φυγή του Λιονέλ Μέσι, όμως επισήμανε ότι η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από όλους.
Στη γενική συνέλευση των μελών της Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι.
Συγκεκριμένα ευχαρίστησε τον Αργεντίνο σούπερσταρ, επισημαίνοντας ότι είναι ίσως ο κορυφαίος όλων των εποχών και οι «μπλαουγκράνα» του χρωστούν τα πάντα, όμως ξεκαθάρισε πως κανείς δεν είναι παραπάνω από τον σύλλογο.
Οι δηλώσεις του Ζοάν Λαπόρτα:
«Χρωστάμε τα πάντα στον Μέσι, απολαύσαμε ότι μας πρόσφερε. Πιθανότατα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία.
Η ιστορία του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι εξωπραγματική, αλλά οι συνθήκες με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι το σύλλογος είναι πάνω από όλα.
Θα θυμόμαστε για πάντα τον Μέσι, οι πόρτες του κλαμπ θα είναι πάντα ανοικτές για εκείνον και στεναχωριέμαι που δεν κατάφεραν να τον κρατήσω στην ομάδα».
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια
- Γιορτή σήμερα 25 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- O Ντίλιαν ξαναμίλησε και «το σκοτεινό πρόσωπο της κυβέρνησης αποκαλύφθηκε» – Οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις


