Λαπόρτα για Μέσι – «Η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από όλους»
Ο Ζοάν Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως τον στενοχώρησε η φυγή του Λιονέλ Μέσι, όμως επισήμανε ότι η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από όλους.
Στη γενική συνέλευση των μελών της Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι.
Συγκεκριμένα ευχαρίστησε τον Αργεντίνο σούπερσταρ, επισημαίνοντας ότι είναι ίσως ο κορυφαίος όλων των εποχών και οι «μπλαουγκράνα» του χρωστούν τα πάντα, όμως ξεκαθάρισε πως κανείς δεν είναι παραπάνω από τον σύλλογο.
Οι δηλώσεις του Ζοάν Λαπόρτα:
«Χρωστάμε τα πάντα στον Μέσι, απολαύσαμε ότι μας πρόσφερε. Πιθανότατα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία.
Η ιστορία του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι εξωπραγματική, αλλά οι συνθήκες με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι το σύλλογος είναι πάνω από όλα.
Θα θυμόμαστε για πάντα τον Μέσι, οι πόρτες του κλαμπ θα είναι πάντα ανοικτές για εκείνον και στεναχωριέμαι που δεν κατάφεραν να τον κρατήσω στην ομάδα».
- Περπάτημα: Πέντε μυστικά που το απογειώνουν
- Ο θάνατος μιας ιδεολογίας: Μπορεί ο Τσαβισμός να επιβιώσει μετά την απαγωγή του Μαδούρο;
- Ex Machina: Πόσο «επιστημονική φαντασία» είναι σήμερα η ταινία του 2014;
- Μπορούμε να «τεστάρουμε» τη μακροζωία σε 10 δευτερόλεπτα;
- Η Τζένιφερ Λόρενς αποκαλύπτει τον «μοναδικό» ρόλο που ήθελε και τελικά πήρε η φίλη της, Έμα Στόουν
- Πούτιν, Σι και Τραμπ χωρίζουν τον κόσμο στα τρία




