Χόφενχαϊμ – Κολωνία 5-0
Η Χόφενχαϊμ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Κολωνία και πήρε άνετη νίκη με 5-0 για την 8η αγωνιστική της Bundesliga
Σε… περίπατο μετέτρεψε η Χοφενχάιμ τον αγώνα με την Κολωνία, στην πρεμιέρα της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga και με το εμφατικό 5-0, επέστρεψε στις νίκες και πλησίασε στον έναν βαθμό τις θέσεις που οδηγούν στα Κύπελλα Ευρώπης.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ιλχάς Μπεμπέ, ο οποίος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη της ομάδας του σημειώνοντας τα δύο πρώτα γκολ του αγώνα.
Ο Μπάουμγκάρντνερ, ο Γκέιγκερ και ο Πος πέτυχαν τα άλλα τρία τέρματα ης Χοφενχάιμ κι έδωσαν τη… χαριστική βολή στα «κριάρια», που ηττήθηκαν μετά από πέντε αγώνες.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Ποτς, Γκρίλιτς, Ακπογκουμά, Καντεράμπεκ (35’Ρίτσαρντς), Ράουμ (81’Μπρούουν Λάρσεν), Σαμασεκού, Γκάιγκερ (81’Σκοβ), Μπαουμγκάρτνερ (72’Ρούντι), Μπεμπού (72’Ρούτερ), Κράμαριτς.
ΚΟΛΟΝΙΑ: Χορν, Σμιτς, Μερέ (56’Κίλιαν), Τσίχος, Εχιζίμπουε (75’Κάτερμπαχ), Οζκάν, Τίλεμαν (79’Λεμπερλέ), Κάιντς (56’Ντούντα), Ουθ, Μοντέστ, Άντερσον (56’Σάουμπ).
- Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια στην Αυστρία
- Νέες έρευνες με σκυλιά στο κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα
- Ισραήλ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει προσωρινά τη λειτουργία δεκάδων ΜΚΟ στη Γάζα
- Ιράν: Ολόκληρη η Μέση Ανατολή προετοιμάζεται για πιθανό χτύπημα των ΗΠΑ – Το USS Gerald R. Ford στο Ισραήλ
- Με καθυστέρηση 20 ετών, η Νότια Κορέα περνά στο Google Maps – Ποιες χώρες απομένουν
- Λουτράκι: Το ραντεβού θανάτου με δράστη έναν 17χρονο που αναζητείται – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές
