Αναλαμβάνει General manager στην Εθνική ο Ζήσης
Επιστροφή στην Εθνική ομάδα για τον Νίκο Ζήση που αναμένεται να πάρει το πόστο του General Manager.
Ένας από τους πιο πιστούς στρατιώτες της Εθνικής ομάδας, ο Νίκος Ζήσης, επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά σε επιτελικό πόστο. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ που σταμάτησε το μπάσκετ πριν λίγους μήνες, αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα general manager στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε την πρόταση στον Ζήση ο οποίος την αποδέχτηκε και θα αναλάβει δράση από τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως στα προκριματικά θα οδηγήσει την Εθνική ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ενώ υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Ντικούδης έχει αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου όλων των εθνικών ομάδων.
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Το διεθνές «ναυάγιο» των ΕΠΟ και ΚΕΔ στη διαιτησία
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»

