
Μαρία Μπακοδήμου – Ο χωρισμός μου με το Δημήτρη Αργυρόπουλο ήταν πάρα πολύ δύσκολος
Η γνωστή παρουσιάστρια, καλεσμένη στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού, μίλησε μεταξύ άλλων, για το πόσο δύσκολο ήταν το διαζύγιο με τον πρώην άνδρα της.
Η Μαρία Μπακοδήμου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αναφέρθηκε στο πώς βίωσε το χωρισμό της με το Δημήτρη Αργυρόπουλο.
«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή. Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν…Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί», δήλωσε η παρουσιάστρια.
Επιπλέον, τόνισε πως η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της δεν ήταν πάντοτε καλή, αλλά υπήρχαν προβλήματα.
Η Μαρία Μπακοδήμου, τόνισε χαρακτηριστικά: «η σχέση μας με το Δημήτρη έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δεν μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα. Ήταν και ο Δημήτρης πιο ώριμος, είχαν περάσει και τα χρόνια. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI




