Αμφίβολος ο Σενγκέλια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Ο Τορνίκε Σενγκέλια τραυματίστηκε στον ώμο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα θεωρείται αμφίβολη
Ο Τορνίκε Σενγκέλια στο παιχνίδι κόντρα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αποκόμισε έναν τραυματισμό στον ώμο και καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.
Ο Γεωργιανός φόργουορντ ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στη Ζενίτ καθώς πέτυχε 33 πόντους και πήρε και 8 ριμπάουντ. Βέβαια στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στον ώμο και σίγουρα τίθεται νοκ άουτ για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα.
Όπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σενγκέλια θα λείψει από τα επόμενα παιχνίδια, ωστόσο όμως δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία επιστροφής του στα παρκέ.
Δεδομένο είναι ότι θα χάσει τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ προς το παρόν η συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα κρίνεται αμφίβολη.
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής



