Ολυμπιακός – Την Πέμπτη η εκδίκαση για κεντρική διαχείριση, την Παρασκευή η έφεση για το κεκλεισμένων
Η προσφυγή του Ολυμπιακού για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση θα γίνει την Πέμπτη (14/10), ενώ ύστερα από μία ημέρα (15/10) θα εκδικαστεί η έφεση για την τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Την Παρασκευή (15/10, 16:00) η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εξετάσει την έφεση που έχει ασκήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της απόφασης για την τιμωρία με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ για τους πυρσούς και τις διακοπές στο ματς με τον Παναθηναϊκό από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ποινή που θα εκτίσουν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Όμως, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ άσκησε έφεση, και όπως ενημέρωσε το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ αυτή θα εκδικαστεί την Παρασκευή.
Παράλληλα, μία ημέρα νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη (14/10, 16:00), θα εκδικαστεί και η προσφυγή των Ερυθρολεύκων κατά της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, όπου συμφώνησαν οι ομάδες της Super League πριν από μερικές ημέρες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.