Κρήτη – Πανικός στο Ασήμι – «Πιστολέρο» έριξε 11 φορές
Επεισόδιο με πυροβολισμούς έγινε την Κυριακή το βράδυ στο Ασήμι.
Ένας άνδρας έβγαλε το πιστόλι του και άρχισε να πυροβολεί στο Ασήμι στην Κρήτη το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πυροβόλησε περίπου 11 φορές, προκαλώντας πανικό στο χωριό.
Όμως, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέσα από μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό έφτασαν στα ίχνη του.
Ποιος είναι ο δράστης
Ο «πιστολέρο», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταγωγή από την περιοχή, στην οποία διαμένει στενό συγγενικό του πρόσωπο. Συνελήφθη και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, ενώ βρέθηκε και το όπλο που χρησιμοποίησε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας επικαλείται την κατανάλωση αλκοόλ, υπό την επήρεια του οποίου άνοιξε πυρ.
- Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-1: Στις καθυστερήσεις γλίτωσαν την ήττα οι «γλάροι»
- Τέλος το κρυφτό: Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη
- Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού – Ταυτοποιήθηκε 39χρονος δράστης
- Ενώσεις Καταναλωτών: Ως 20% ευρώ ακριβότερο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 110-66: Εύκολη νίκη των «πράσινων» με εμφάνιση-ρεκόρ του Ρογκαβόπουλου (vid)
- Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η γραμμή των τρένων στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι – Λάρισα



