Οι Αρχές αναζητούν τον άνδρα που άδειασε το όπλο του δίπλα σε Γηροκομείο στη Σπερχειάδα, προκαλώντας πανικό και προσπαθούν να διαλευκάνουν το κίνητρο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άγνωστος πιστολέρο κατέβηκε από ένα μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart σταμάτησε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ κοντά στη δομή ηλικιωμένων.
Τα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές
Άρχισε να πυροβολεί προς τα χωράφια προκαλώντας αναστάτωση στους φιλοξενούμενους και το προσωπικό. Αμέσως μετά, μπήκε πάλι στο όχημα στο οποίο υπήρχε ένα ακόμα άτομο και τράπηκαν σε φυγή μαζί.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στην περιοχή, βρήκαν στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί οκτώ κάλυκες από πιστόλι και τους παρέδωσαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου εξετάζεται αν το όπλο από το οποίο πυροδοτήθηκαν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλο περιστατικό. Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη και την διαλεύκανση του κινήτρου του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).