Αναστάτωση προκλήθηκε όταν ένας άνδρας πυροβόλησε 8 φορές δίπλα στο Γηροκομείο της Σπερχειάδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, άγνωστος δράστης κατέβηκε από ένα μαύρο Smart αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί προς τα χωράφια, κοντά στο σημείο που βρίσκεται το Γηροκομείο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε πάλι στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν και έτερο άτομο και εξαφανίστηκε.
Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί από το ΑΤ Σπερχειάδας που περισυνέλλεξαν οκτώ κάλυκες.
Δόθηκε επίσης σήμα προς όλους τους σταθμούς για τις αναζητήσεις, με αρνητικά προς το παρόν αποτελέσματα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.