
Αλέξανδρος Μυλωνάς- Οι δηλώσεις του για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου
«Αυτοί που είναι στην φυλακή καλά να πάθουν και με αυτή την έννοια χαίρομαι που βγήκαν όλα στη φόρα» δήλωσε ο αγαπητός ηθοποιός.
O ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς δε μάσησε τα λόγια του για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου.
Όπως διαβάζουμε στη συνέντευξή του στο zappIT δήλωσε ότι νιώθει αποτροπιασμένος από αυτά που έβγαλαν στο φως οι καταγγελίες των θυμάτων και χαίρεται που έστω και τώρα θα αποδοθεί δικαιοσύνη.
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του ηθοποιού:
Σας σόκαρε η δημοσιοποίηση τόσο έντονων συμπεριφορών από πρόσωπα της πρώτης γραμμής;
Αυτοί που είναι στη φυλακή καλά να πάθουν και με αυτή την έννοια χαίρομαι που βγήκαν όλα αυτά στη φόρα. Δεν μπορείς να κάνεις αυτά τα πράγματα και να μην υπάρχει τιμωρία κάποια στιγμή. Είναι άδικο. Έστω και αργά έρχεται η θεία δίκη. Σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ αρνητικό που ήρθαν θέματα στην επιφάνεια και κάποιοι την πληρώνουν. Οπωσδήποτε το να είσαι σκηνοθέτης και να λες σε ένα νέο κορίτσι που έρχεται στην οντισιόν με όνειρα «κάτσε να σε πηδ@ξ@ για να πάρεις τον ρόλο», είναι φρικτό. Για να μην αναφερθώ στα υπόλοιπα με ανηλίκους που είναι πραγματικά αποτρόπαια.
Έχει συμβεί σε εσάς κάποιο ακραίο περιστατικό ή κάποια συμπεριφορά προς συνεργάτη όπου και ήσασταν παρών;
Βεβαίως και έχει συμβεί και σε μένα, όχι όμως σεξουαλικού χαρακτήρα. Υπάρχει δε από ορισμένους μια υποτιμητική νοοτροπία και έλλειψη σεβασμού προς τους νέους. Φαντάζομαι πως σιγά σιγά θα καλυτερέψουν τα πράγματα. Οι καινούργιοι συνάδελφοι θα σκέφτονται δυο φορές πως συμπεριφέρονται και ελπίζω πως θα είναι πιο ασφαλής η επόμενη μέρα.
- Κολομβία: Τουλάχιστον 12 αγνοούμενοι σε ανθρακωρυχείο εξαιτίας έκρηξης αερίου
- Ουκρανία: Οι Ρώσοι έχασαν έδαφος τον Απρίλιο, σύμφωνα με το ISW, για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2023
- Ιράν: Σε «αποκλιμάκωση» καλεί η Σαουδική Αραβία μετά την επανέναρξη των πυρών στα Στενά του Ορμούζ
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα



