ΔΝΤ για Γκεοργκίεβα – Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για το εάν θα παραμείνει στη θέση της Γενικής Διευθύντριας
Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, κατηγορείται για παρατυπίες την περίοδο που υπηρετούσε στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν κατέληξε χθες Κυριακή σε απόφαση όσον αφορά το ερώτημα εάν θα παραμείνει –ή όχι– στη θέση της Γενικής Διευθύντριάς του η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, η οποία κατηγορείται για παρατυπίες την περίοδο που υπηρετούσε στην Παγκόσμια Τράπεζα, αναφέρει ανακοίνωση Τύπου του χρηματοπιστωτικού θεσμού της Ουάσινγκτον.
Το διοικητικό συμβούλιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ συναντήθηκε εκ νέου το Σαββατοκύριακο με αντιπροσώπους της δικηγορικής εταιρείας WilmerHale και με την κυρία Γκεοργκίεβα, εξηγεί εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο κείμενο.
Το ΔΣ του ΔΝΤ θεωρεί ότι έγινε «σημαντική πρόοδος» στην «εκτίμηση» της υπόθεσης με σκοπό να «ολοκληρωθεί πολύ σύντομα η εξέταση του ζητήματος από πλευράς του» και να καταλήξει σε απόφαση, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
- Δίκη υποκλοπών: Τι αγορές έδειξε η κάρτα που στάλθηκε το μολυσμένο SMS στον Ανδρουλάκη – Η «σύμπτωση» με το ξήλωμα της Intellexa
- Βλάχος: «Από τα χειρότερα αμυντικά παιχνίδια που έχουμε κάνει – Να ανασυνταχθούμε για το χάλκινο» (vid)
- Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά – Τι κατέθεσε
- Δίδυμα κοριτσάκια αγνοούνται στη Μεσόγειο – Ήταν σε πλοιάριο που έπεσε σε θύελλα από την Τυνησία προς τη Λαμπεντούζα
- Τι κάνεις αν καταστραφεί το IX σου από πλημμύρα – Πώς θα λάβεις αποζημίωση
- Γαλλία: Το Πολεμικό Ναυτικό οδηγεί το ύποπτο ρωσικό δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι Μασσαλία-Φος







