
Ευχάριστα για την Κατερίνα Στικούδη – Η ανακοίνωση μέσω Instagram
Ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια
Η Κατερίνα Στικούδη ζει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά τα έχει καταφέρει υπέροχα.
Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια συμμετέχει στο Just the 2 of us παρουσιάζονται το backstage του σόου και περιμένει το πρώτο της παιδάκι.
Η μέλλουσα μανούλα που είναι πολύ δραστήρια στα social media ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος για τον οποίο ανυπομονεί.
Μετά από περίπου 2 χρόνια προετοιμασίας και πολλά επιτυχημένα singles, η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας Στικούδη κυκλοφορεί και επίσημα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου από τη Minos EMI, a Universal Music Company και περιλαμβάνει στο σύνολο 14 τραγούδια, ανάμεσά τους το ομότιτλο «GRANDE» -η μεγάλη επιτυχία με τους KINGS και τον KG-, τα singles «Διαφέρω», «Rio», «Εκδίκηση», «Το Ξέραμε Κι Οι Δυό», «No Habla Espanol» καθώς και το γιορτινό «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ».
Από το album δε θα μπορούσε να λείψει η hot συνεργασία της με την Ελευθερία Ελευθερίου «Οι Ιστορίες Μας» σε νέο ολοκαίνουργιο remix, το πρόσφατο 80s single «Της Καρδιάς Το Κλειδί» που ξεχωρίζει στο YouTube και το ραδιοφωνικό airplay καθώς και 5 ολοκαίνουργια ακυκλοφόρητα τραγούδια.
- Σέρρες: Πώς έγινε η συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Νιγρίτας – Ξεκινά πειθαρχική έρευνα
- Παναθηναϊκός: Οι 11 που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Η 11άδα της για το ντέρμπι της Λεωφόρου
- «Έι, τράβα μου μια φωτογραφία» – Το Met Gala πριν την εποχή των κοινωνικών δικτύων και της ψηφιακής εικόνας
- Νέα Αριστερά: Η γεμάτη συμβολισμούς συνάντηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Φραντσέσκα Αλμπανέζε
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 3-2: Πήραν το ντέρμπι και «κλείδωσε» το Champions League



