Θεοφανία Παπαθωμά – Η αγάπη συγχωρεί την απιστία – Τι είπε για τον Πετράκο
Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο και για τις προσωπικές της επιλογές
Για την απιστία, την οικογένειά της, τον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα μίλησε αποκλειστικά στο MEGA Καλημέρα η Θεοφανία Παπαθωμά.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή. Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ! Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά», τόνισε και συνέχισε:
«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλoγεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίkα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει» σημείωσε.
Όσον αφορά στον Γρηγόρη Πετράκο, είπε ότι «ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο». «Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη» πρόσθεσε σχετικά.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας. «Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».
Τέλος, δήλωσε ότι δεν τις αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω».
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών



