Γιώργος Παπαδόπουλος – Βοήθησα στον τοκετό της γυναίκας μου
Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του MEGA λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού του
Το MEGA Καλημέρα βρέθηκε στο μαιευτήριο και συνάντησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο μια μέρα μετά τον ερχομό του δεύτερο παιδιού του.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον τοκετό της γυναίκας του, Γαλάτειας, και αποκάλυψε ότι σε συνεργασία με τον γιατρό, βοήθησε στον τοκετό. Από την Κυριακή το μεσημέρι, η Γαλάτεια βρέθηκε στο μαιευτήριο και το πρωί της Τρίτης έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το δεύτερο παιδί της οικογένειας.
Ο «χαζομπαμπάς» Γιώργος Παπαδόπουλος όχι μόνο ήταν μέσα στην αίθουσα την ώρα της γέννησης του παιδιού του, αλλά ήταν εκείνος ο οποίος έπαιξε το ρόλο της μαίας, συγκεκριμένα στην «εξώθηση» του παιδιού! Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως σε αυτό το γεγονός παραλίγο να λιποθυμήσει, καθώς η αδρεναλίνη ήταν στο φουλ και δεν ήξερε εάν μπορεί να το διαχειριστεί.
Η σύζυγός του, Γαλάτεια, είναι πολύ καλά στην υγεία της και ως οικογένεια χαίρονται τις πρώτες μέρες με το νέο μέλος, ενώ ο μικρός Άγγελος, ο πρώτος γιος του τραγουδιστή, ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφό του.
- Συναγερμός: Ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν προς την κατεύθυνση βρετανικών βάσεων στην Κύπρο
- Η… ιδιαίτερη συνάντηση του Μόουζες Ράιτ στον Άλιμο
- «Απ’ την Αγάπη Έχασα»: Ένα από τα τραγούδια που ηχογράφησε ο Μανώλης Λιδάκης λίγο πριν πεθάνει
- Από τη Σάντα Φε στο Μεταξουργείο – Πώς το δίκτυο trafficking έχει απλώσει τα πλοκάμια του στην Ευρώπη
- Οι χειμερινοί κολυμβητές της Αττικής δεν κοιτούν ημερολόγιο και θερμόμετρο
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό για το «11 στα 11»


